Kezdőlap  »  Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Ablakok, ajtók javítása
Ablakok, ajtók javítása
Meghibásodás esetén sokan egyből a nyílászáró cserére gondolnak, pedig a problémák sok esetben javítással is orvosolhatók, főleg, ha nyílászárói egyébként jó állapotban vannak. Javítás után akár olyan, mintha új lenne. A javítás még mindig költségkímélőbb megoldás, mint egy új nyílászáró.
Ablakok, ajtók beállítása, szervizelése, karbantartása
Ha szeretné, hogy nyílászárói hosszú évekig működőképesek maradjanak, akkor javasolt legalább évente a karbantartást, illetve a beállításokat elvégezni. Rendszeres szervizeléssel megelőzhetők a később bekövetkező meghibásodások miatti nagyobb kiadások és bosszúságok.
Ablakok, ajtók beállítása, szervizelése, karbantartása
Vasalatok javítása, cseréje
Vasalatok javítása, cseréje
Az ajtók, ablakok vasalatai a gyakori terhelés és használat hatására megkopnak, elhasználódnak. A vasalatok idővel elavultakká válnak. Sokszor elegendő a kisebb alkatrészek cseréje, de a problémától függően előfordul, hogy szükségessé válik a nyílászáró teljes vasalat cseréje.
Nyílászárók átalakítása
Gyakori gondot jelent, hogy az ablak vagy erkélyajtó csak nyíló- vagy csak bukó funkcióval rendelkezik., és idővel rájövünk, hogy mennyivel kényelmesebb lenne, ha mindkét funkciót tudná a nyílászárónk – ez esetben könnyebb a tisztítás és a szellőztetés is. A nyíló-bukó vasalat cseréjével ez megoldható.
Nyílászárók átalakítása
Betörésvédelem
Betörésvédelem és zárszerviz
A biztonsági vasalat elemek, valamint a zárható biztonsági ablakkilincs megoldást jelenthet a betörés elleni védelemben. A biztonsági vasalat elemek elhelyezése hátráltatják a betörőt, a betörési kísérlet tovább tart és nagyobb zajjal jár, így nagyobb aza esély a tettenérésre. Bejárati ajtók esetén van lehetőség zárcserére, ha megrongálódott a zár vagy beletört a kulcs.
Kérdése van? Segítünk!
Kapcsolat